Hirdetés

A Marvel Kapitány készítheti elő a terepet a Titkos Inváziónak

|

Az egyik legismertebb sztori is létrejöhet a Marvel Moziverzumban.

Hirdetés

Alig két hónap választ már csak el minket attól, hogy megérkezzen a mozikba a Marvel Kapitány,  melyre nem csak amiatt várnak rajongók ezrei, hogy vajon miként fogja felvezetni az idei év egyik legnagyobb durranását, a Bosszúállók: Végjátékot, hanem azért is, mert a '90-es években játszódó sztoriban A galaxis őrzőiben és A SHIELD ügynökei sorozatban már előkerült kree-k mellett most először egy másik jellegzetes idegen faj, az alakváltásra képes skrullok is főszerepet kapnak. Az alkotók ezzel pedig könnyen megágyazhatnak a Marvel egyik legismertebb és legjobb történetének, a Titkos Inváziónak.

Hirdetés

Erről kérdezték meg a forgatáson nemrég Jason Schwartz producert, aki egy kicsit vonakodva, de elismerte, hogy bizony szóba került az ominózus sztoriszál:

Már beszélgettünk a Titkos Invázióról. A Marvel Kapitányban nem tehettük fel azt a kérdést, hogy: "Akkor melyik karakter is skrull az alábbiak közül?" hiszen többé-kevésbé Carol az első szuperhős, aki felbukkan a Földön. De hogy elhelyeztünk-e kis utalásokat, magokat a jövőben érkező filmekhez? Természetesen igen, mint mindig.

A "magok elültetése" egyértelműen a megfelelő kifejezés arra, hogy a stúdió miként is vezethetné fel a Titkos Inváziót. A képregényekben a skrullok hosszú éveken át bújtak kulcsszereplők bőrébe világszerte, legyen szó kormányzati figurákról, katonákról vagy szuperhősökről, mindezt azért, hogy labilissá tegyék a Föld védelmét a régóta tervezett megszállásra. És ha a skrullok tényleg már a '90-es évek óta aktívan tevékenykednek a MFU világában, akkor a későbbiek folyamán bárkiről kiderülhet, hogy valójában egy skrull imposztor, ami az Amerika Kapitány: A tél katonája Hydrás fordulatához hasonló megdöbbenéssel és következményekkel járhat.

A Marvel Kapitány március 7-én debütál a hazai mozikban Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.