Hirdetés

A Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk rendezőpárosa készíti a Batgirl-filmet

|

Fény derült a producer és a forgatókönyvíró kilétére is.

Hirdetés

Már hónapok óta köztudott, hogy érkezni fog a közeljövőben egy Batgirl-film, ugyanakkor a rendezők személyéről még csak most szereztünk tudomást. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah viszik vászonra Barbara Gordon kalandjait, természetesen a Warner Bros. kötelékében. 

Hirdetés

A direktori szék elfoglalói mellett megtudtuk, hogy az a Christina Hodson fogja írni a forgatókönyvet, aki olyan filmek szkriptjeiért felel, mint az Űrdongók vagy a Ragadozó madarak. A producer pedig a hazai mozikba várhatóan június 10-én érkező Szörnyella rendezője, Kristin Burr lesz, aki nyilatkozott is: 

Reméljük, hogy szórakoztató kaland lesz a Batgirl, és emellett Gotham másik arcát is megmutathatjuk. Christina szkriptjének lelke van, Adil és Bilall pedig kirobbanó energiájuk miatt tökéletes választások a feladatra. Izgatott vagyok nagyon, hogy én is részesévé válhatok a DC-univerzumnak, ami tök menő. 

A Batgirl premierdátumát egyelőre homály fedi, sőt a két rendező jelenleg a Rebel címre hallgató zenés családi drámán dolgoznak, de hamarosan a Batgirl forgatásai is megkezdődnek.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.