Hirdetés

A Bad Robot robotos filmet készít

|

Hallottatok már valaha Boilerplate-ről? Nem? Pedig ő Amerika nagy múltjának egyik jelentős tényezője.

Hirdetés

S hogy mi olyan különleges Boilerplate karakterében? Nos, az hogy egy robot, és hogy teljesen fiktív. Viszont harcolt Teddy Roosevelt, és Thomas Edward Lawrence (vagy magyarul Arábiai Lőrinc) oldalán, megjárta a Déli Sarkot, némafilmekben is részt vett, és találkozott olyan neves emberekkel, mint Nikola Tesla, vagy Mark Twain. De sajnos ez a fantasztikus hős eltűnt valahol az első világháború frontvonalán. Mellékesen Archibald Campion professzor tervezte 1893-ban, hogy ne az embereket érje a súlyosabb hadi sérülés.

Nekem mindig közel álltak a szívemhez a képregények. Én magam nagyon szeretem olvasni, rajzolni őket, szóval ebből eredően az adaptációik is kedvesek nekem. Ezúttal J.J Abrams cége, a Bad Robot végzi a feldolgozást, ők néhány filmből, de főleg sorozatokból lehetnek ismerősek. Az ő munkájuk volt a Star Trek újrafeldolgozása, vagy a TV-s Fringe, szóval ez elég nagy garancia a sikerre. A sztori is elég bíztatónak hangzik, egy cseppet furcsa, de mindenképpen érdekfeszítő.

 

 

Boilerplate további kalandjai:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.