Hirdetés

A Black Adam producere az egyik legnépszerűbb DC képregényt adaptálná

|

A sokak által korszakos remekműként emlegetett történet filmváltozata egyelőre csak ötlet szintjén merült fel a kreatívoknál.

Hirdetés

A Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam több szempontból is kifejezetten ígéretes alkotás, például azért, mert a DC Moziverzum mitológiáját is jelentősen bővíteni fogja az Amerikai Igazság Szövetség bevezetésével. Amennyiben a filmnek sikerül megugrania a lécet és jól bevezetni az eddig sosem látott karaktereit, talán a készítők lehetőséget kapnak további projektekre is - és bár itt elsősorban a Black Adam franchise-zá bővítése vagy egy JSA-spinoff adná magát (ami értelemszerűen már szóba is került), a producer egy közkedvelt DC képregényt is vászonra vinne.

Hirdetés

Egy Collidernek adott interjúban Hiram Garcia, a Black Adam producere és a Seven Bucks Productions elnöke a Kingdom Come című nagy sikerű minisorozatot nevezte meg álomprojektjeként, amit szívesen filmre adaptálna. Elmondása szerint már szóba is került ez az ötlet, de természetesen egyelőre semmilyen előrelépés nem történt, és ha történt is volna, vélhetően azt sem oszthatná meg a nagyérdeművel.

"Számomra ez a történet mindig is olyan lenyűgöző volt. Egy eposzi, több filmen átívelő sagaként képzeltük el. Már régóta álmodozunk róla, hogy egy nap talán képesek leszünk megcsinálni. (...) Ami leginkább megfogott a sztoriban, hogy a régi hősök és egy új generáció szembeállításáról és ütköztetéséről szól, egy olyan világban, ami rendkívül megosztott az igazságszolgáltatás kérdésében és abban, hogy miként kellene működnie. Van valami lenyűgöző a régi és az új értékrendek ilyen nagyszabású keveredésében. Ez olyasvalami, amire ha lehetőséget kapnánk egy tökéletes világban, azonnal élnénk vele, hogy elkészítsük."

Ha valaki még nem hallott volna felőle, Mark Waid író és Alex Ross festő Kingdom Come - A te országod című képregénye egy közeli, alternatív jövőben játszódó történet, ahol az Igazság Ligájának tagjai hosszú évtizedek után visszavonultak a nyilvánosságtól, helyükre pedig a bűnüldözők új generációja lépett, akiknek agresszivitása korántsem lelkesíti, hanem egyre inkább megrémiszti az emberiséget.

Mivel Elseworlds sztoriról van szó, valószínűleg a minisorozat filmadaptációja sem képezné a DC Moziverzum részét (persze a közelgő The Flash fényében nehéz megjósolni, mi lesz és mi nem lesz valóban a része), mint például Todd Phillips Jokerje vagy a Matt Reeves-féle Batman, ám mivel láthatóan egyre több önálló produkció kap teret a Warnernél, talán egy potenciális Kingdom Come-film sincs teljesen kizárva, hogy valamikor a jövőben megvalósulhasson.

Ti megnéznétek egy ilyen adaptációt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.