Hirdetés

Spin-off filmeket kaphat később a Black Adam?

|

Az egyik producer erre tett utalásokat.

Hirdetés

Bár teljes előzetes továbbra sem érkezett a Dwayne Johnson fémjelezte Black Adamhez, de azért a múlt hónapban végre megkaptuk az első bepillantást az antihős kalandjából, amely kellően hangulatosra sikeredett ahhoz, hogy felcsigázzon minket a végeredményt illetően. Ha pedig hihetünk a legújabb híreknek, akkor könnyen meglehet, hogy egy saját kis micro-univerzum fog később kialakulni a karakter körül.

Hirdetés

A Warner Bros. egy pillanatig sem titkolja, hogy tervezik címeik bővítését, amit már el is kezdtek a James Gunn által jegyzett Békeharcos-sorozattal, akit először idén augusztusban a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagban láthattunk, hogy aztán jövőre saját projekttel térjen vissza. Ehhez hasonló tervei lehetnek a stúdiónak a Black Adammel is, az egyik producer, Hiram Garcia ugyanis úgy gondolja, hogy a film néhány karaktere a jövőben saját filmet vagy sorozatot kaphat.

Szereplőkben nem lesz hiány, hiszen a történet szerves részét képezik az Amerikai Igazság Szövetsége nevű csapat tagjai (Justice Society of America), úgy mint Sólyomember, Cyclone, Atom Smasher és Doctor Fate (Pierce Brosnan). Garcia szerint pedig jó esély van rá, hogy ezekkel a karakterekkel találkozhatunk majd a későbbiekben is, de nem feltétlen a mozik vásznain, mert nem mindegyiknek állna jól egy önálló film, ellentétben egy HBO Max-os projekttel, ezért nagyon fontos lesz az összesnek megtalálni a tökéletes otthont.

Soha nem tekintettük erre úgy, mint egy egyszeri film. Én óriási képregény-rajongó vagyok, és nagyon szeretem ezt az univerzumot. Mindig is azzal az elképzeléssel vágtam bele ebbe az egészbe, hogy: "Ez az a történet, amit el akarunk mesélni, ezt szeretnénk látni, miközben több nézőpontot is bemutatnánk benne, és esetleg spinoff lehetőséget adjunk az egyes karaktereknek", ehhez pedig ott volt a fejünkben egy körvonal egy képzeletbeli táblán, hogy hogyan is szeretnénk ezt csinálni. Persze az elsődleges célunk az, hogy a filmet (a Black Adamet) jól fogadják mind a kritikusok, mind pedig a nézők, de 100%-ban megvan az elképzelés arról, hogy mit szeretnénk csinálni a jövőben a karakterekkel.

A Black Adam premierje 2022. július 29-én esedékes.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.