Hirdetés

A Blomkamp-féle Alien 5 fogja lezárni Ripley történetét

|

A hírek szerint az Alien 5 lesz Ripley karakterének utolsó filmje.

Hirdetés

Ugyan még mindig nem tisztázódott, hogy mikor is akar pontosan a mozikba érkezni Neill Blomkamp Alien folytatása, de az biztos, hogy ismét egy Ripley-kalandot látnak majd a nézők Sigourney Weaverrel. A színésznő nemrég úgy nyilatkozott, hogy ez a rész fogja lezárni teljes egészében Ripley történetét.

Hirdetés

Miközben Blomkamp forgatókönyvét dicsérte, ez az apró részlet is szóba került:

Remélem, hogy én és Neill Blomkamp visszatérünk a nyeregbe. Fantasztikus forgatókönyvet írt. Alig várom, hogy befejezzem Ripley sztoriját.

Már nyáron is tett említést egy bizonyos lezárásról, de megerősítésre csak most került. Ezen kívül arról is szó volt, hogy minden korábbi rendezőnek adóznak majd valami gesztussal az új részben, de ennek ellenére egy egyedi irányt vesz a történet. Igaz, ez a hűség legfőképpen csak az első 2 Alien filmre igaz, ahonnan folytatni szeretnék a sztorit, a 3. és a 4. rész eseményeit nem fűzik bele. Ezt pár hete Lance Henriksen is megerősítette, aki reménykedik a visszatérésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.