Hirdetés

A bosszúállók - Tetszetős háttérképek

|

A Wyndham Rewards honlapnak köszönhetően tíz lenyűgöző, nagy felbontású háttérképet kaptunk a Marvel kiadásában április 26.-án érkező A bosszúállók film karaktereiről.

Hirdetés

Szinte minden, a trailerekben bemutatott karakter megkapta a maga háttérképét, az egyértelmű szuperhősök és nemezisük mellett (Vasember, Thor, Amerika Kapitány, Hulk, Sólyomszem, Fekete Özvegy, Loki) feltűnnek még a S.H.I.E.L.D. ügynökei is, így akár asztalunkon tudhatjuk Nick Fury (Samuel L. Jackson), Coulson ügynök (Clark Gregg) vagy épp Maria Hill (Cobie Smulders) arcképét. Mind a tíz háttérkép megtekinthető és letölthető a cikk folytatásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.