Hirdetés

A Bridgerton-család szexjelenetei már a pornóoldalakat ostromolják

|

A Netflix reakciója ilyesmi lehetett: B*szki!

Hirdetés

A Bridgerton-család egyértelműen a Netflix egyik legsikeresebb produktuma, hiszen a Shonda Rhimes által futtatott széria a karácsonyi, december 25-i debütálása óta eltelt 4 hétben 63 millió ember indította el a lejátszójában. A 10 részes évad a kimért, udvarias közeggel ellentétben tele van ízlésesen fülledt ágyjelenetekkel (egyesek már találóan át is keresztelték a sorozatot A kosztüm ötven árnyalatára) és noha nem kell olyan szintű explicitásra számítani, mint mondjuk a Trónok harca esetében, azért beszédes, hogy van olyan szereplő (az Anthony-t alakító Jonathan Bailey), aki pucér hátsóval, szex közben mutatkozott be a szereplők közül az első epizódban. Mindezek fényében nem csoda, hogy az ilyen és ehhez hasonló jelenetek azóta a pornóoldalakon kötöttek ki, a Netflix legnagyobb bánatára.

Hirdetés

A brit bulvárlap, a The Sun értesülései szerint ugyanis a sorozat fülledt jelenetei az olyan szexoldalakat ostromolják, mint a Pornhub, több százezres nézettségeket produkálva. A Netflix természetesen gőzerővel igyekszik eltüntetni minden létező felületről, de alighogy valahonnan kigyomláljak, felbukkan máshol. A streaming szolgáltató egy névtelen forrása szerint ez különösen a sorozat olyan színészeire nézve kellemetlen, mint az évad központi figuráit alakító Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page.

A Bridgerton szexjelenetei a világháló legobszcénabb, erőszakosabb ajánlatai között foglalnak helyet, ezzel egyszerre rémületet és haragot váltva ki egyesekből.

- nyilatkozta a bennfentes. Maga Page és Dynevor is feldúltak és utóbbi szerint:

Egyes jelenetek természetesen gerjesztették a széria körüli hype-ot, azonban mindettől függetlenül egy bestselleren alapuló kosztümös drámáról beszélünk. Elfogadhatatlannak tartom, hogy egyes részeit pornóvá degradálják.

Persze nem példa nélküli az eset a romantikus sorozatok történetében, hiszen például a tavaly nagyot futó Normális emberek is a "szellemi termékkel való visszaélés" áldozatává vált. Kétségtelen azonban, hogy a Bridgerton család a körülötte lévő hype és a nézettség miatt egy teljesen új, eddig nem látott szintet képvisel ebben is. Vélhetően ha majd megjelennek az első pornóparódiák - mint ahogy a nagyobb blockbusterekről is ilyenkor lenni szokott - a kedélyek, no meg a feltöltések is lecsillapodnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.