Hirdetés

A bűnös - Jake Gyllenhaal szállítja a remake-et

|

Hazánkban csak októberben került mozikba a kiváló dán thriller, de Jake Gyllenhaal máris amerikai remake-et farag belőle.

Hirdetés

A bűnös a Sundance Filmfesztivál közönségdíjas darabja és egyben Gustav Möller rendezői bemutatkozása, amelyről világszerte dicshimnuszokat zengtek a kritikusok. A történet középpontjában egy készenléti diszpécser és egyben felfüggesztett rendőr, Asger Holm (Jacob Cedergren) áll, aki egy elrabolt nő segélyhívását fogadja, majd a hívás hirtelen megszakadása után elkezdődik a hajsza az emberrabló után. Ez az egyetlen nyom az ügyben, Holm pedig személyes küldetésének tekinti, hogy a végére járjon.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint ennek a koncepciónak a remake jogait szerezte meg a Bold Films és Jake Gyllenhaal produkciós cége, a Nine Ruins. Gyllenhaal pedig nem csupán a produceri teendőket látja el - a szintén Nine Ruinsos Riva Markerrel együtt -, hanem a főszerepet is bevállalta. 

Gyllenhaal és Marker közleményben azt mondták, hogy a Sundance-en látták Möller rendezését és teljesen lenyűgözte őket, így megtisztelőnek érzik, hogy bemutathatják az amerikai közönségnek is. A projektből az eredeti rendező sem marad ki, Möller és producere, Lina Flint executive producerekként támogatják a remake-et. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.