Hirdetés

A Capone után Josh Trank és Tom Hardy a CIA-ról szóló sorozatot készít

|

A Fantasztikus Négyes és a most megjelent Capone rendezője nyilatkozott legújabb sorozatbeli ötlete kapcsán.

Hirdetés

Őszintén reméljük számtalan másik ember véleményét osztva, hogy Josh Trank nem egykörös filmrendező lesz. A 2012-es Az erő krónikája sci-fi, dráma és thriller említésre méltó keveréke volt, amit mind a nézők, mind a kritikusok a keblükre öleltek. Ez sajnos nem mondható el a 2015-ös Fantasztikus Négyesről, ami minden volt, csak jó film nem (a negatív kritikák utáni ujjal mutogatás a rendező és a stúdió között pedig egyenesen röhej). Emiatt tekintettünk csak fél szemmel legújabb filmje, a Capone felé, ami végül ugyanolyan csúfosan alulmaradt - nem csak az elvárásainkat véve alapul. A minap pedig Trank azt nyilatkozta, hogy egy limitált sorozatot tervez a CIA történetéről, amit elsősorban specifikusan Tom Hardynak szeretne írni.

Hirdetés

A Collidernek adott legutóbbi interjújában fejtette ki azt az író-rendező, hogy az őt mindig is foglalkoztató témát, a CIA megalapulását és az évtizedeken átívelő történetét fogja feldogozni következő projektjében. Az egyelőre cím nélküli sorozat jogait még nem vette meg semelyik stúdió, de nem elképzelhetetlen, hogy végül az FX-nél landol majd a széria (többek között Hardy sorozata, a Tabu is náluk van). Trank bővebben így nyilatkozott:

"Éppen egy minisorozaton dolgozom, aminek Tom Hardy lenne a fő producere és ő játszana is benne. Nagyon izgatott a projekt kapcsán, ahogy én is, hiszen ez a sztori több évtizeden fog átívelni, amely a második világháború végével venné kezdetét, és bemutatná a CIA megalapulását. De mindezt egy olyan szemszögből, amit se filmen, se sorozatban nem láthattunk még, és a könyvekben is csak elvétve említik. Sokat fog szólni Castróról meg Kubáról, meg a kapitalizmus és a kommunizmus harcáról. Nagyon nagy lesz."

Ti mit szóltok, megnéznétek Tranktól ezt a sztorit, vagy az előző két filmje után még akkor se, ha kényszerítenének rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.