Hirdetés

A Cartoon Network számítógépes animációs filmet készített a Ben 10-ből

|

A Cartoon Network bejelentette, hogy az átalakuló-művész, Ben 10 hamarosan új produkcióban, a Ben 10: Destroy All Aliens (magyar cím hamarosan) című számítógépes animációban tűnik fel.

Hirdetés

Tetteinek következményeivel azonban valószínűleg még hősünk sem számol: a program vezetői visszaküldik a földre, hogy idegen lény-alakban megküzdjön egy ismeretlen, minden eddiginél erősebb lénnyel: Mechamorph Warriorral.

„A Ben 10 töretlen népszerűsége a gyerekek körében tagadhatatlan, és ez a film egy új, izgalmas színtere a népszerű karakter életének. A Ben 10: Destroy All Aliens 2012-es világpremierjének egyszerre lehet tanúja a világ összes Ben-10 rajongója. Együtt izgulhatnak, vajon Ben, Gwen és Max nagyapa képes-e újra összefogni a világ megmentéséért az új, számítógépes környezetbe álmodott filmben.” mondja Hickey.

Turner sajtóközlemény

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.