Hirdetés

A Cartoon Network számítógépes animációs filmet készített a Ben 10-ből

|

A Cartoon Network bejelentette, hogy az átalakuló-művész, Ben 10 hamarosan új produkcióban, a Ben 10: Destroy All Aliens (magyar cím hamarosan) című számítógépes animációban tűnik fel.

Hirdetés

A produkciót ugyanaz a Victor Cook rendezte, aki a Csodálatos Pókembert és a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában-t, vezető producere pedig Silas Hickey, a Turner Broadcasting System Asia Pacific animációs kreatív igazgatója. A Ben 10: Destroy All Aliens-ben megfordul az idő kereke: az újra 10 éves Ben Tennyson egyszerre hadakozik a tanárok, az iskolai keményfiúk és a szobafogság ellen, amely meghiúsítani látszik a Max nagypapával való hétvégi horgászatot is. A rendkívüli vészhelyzet rendkívüli intézkedéseket kíván: Ben beiratkozik egy intenzív idegen lény képző kurzusra egy másik bolygón. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.