Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Miért lenne Jamie Foxx jó Elektrónak?

|

A csodálatos Pókember 2. előkészületei már gőzerővel folynak, de Jamie Foxx emlegetése ellenlábasként eléggé megosztja a közönséget.

Hirdetés

5. Mert a rendező, Marc Webb őt akarja: ez azt hiszem nem szorul különösebb magyarázatra. Az első rész kedvező fogadtatása után a rendező arra teszi a voksát, akire akarja, Rhys Ifansnél pedig Foxx lényegesen nagyobb húzónév.

4. „Sokszínűbbé” teszi a szereplőgárdát: már a Sam Raimi féle trilógia is 99%-ban fehérbőrű színészekből állt, a legemlékezetesebb (egyetlen?) fekete karakter onnan a Hírharsona szerkesztője, Robbie Robertson volt, aki a következő részek valamelyikében talán szintén tiszteletét teszi egy nagyobb színész képében (Danny Glover talán még nem túl öreg ehhez az egészhez). Arról nem is beszélve, hogy manapság a politikai korrektség világában nem nagyon szokott fekete bőrű színész antagonistát alakítani – kivételt képez a néhai Michael Clarke Duncan a Daredevil-ből.

3. Túl korai még a Zöld Manó szerepeltetése: Willem Dafoe az előző részekben igen csak magasra tette a lécet, ráadásul mindhárom epizódban volt feltűnése, ezért talán jobb is, ha egy kicsit még pihentetik a karaktert (azért reméljük, ha más nem a következő rész stáblista utáni jelenetében már felbukkan Norman Osborne). Másrészt pedig Pókember világa hemzseg a jobbnál jobb gonosztevőktől, akik még nem szerepeltek filmen, de látványosan tudnának zúzni a vásznon.

2. Electro Ultimate Univerzumbeli kosztümje sokkal jobb, mint az eredeti 616-os világból: ezt megint csak nem kell különösebben magyarázni. A nézők nagy valószínűséggel körbe röhögnének egy villám pizsamás Jamie Foxx-ot, ellenben egy CGI-al felturbózott, Dr. Manhattan hasonmás már más tészta lenne.

1. Jamie Foxx-nak van egy Oscar-ja: a legbeszédesebb tény. A marketingben mindig jól mutat egy kis aranyozott kopasz fickó, Foxx-nak pedig a Ray óta van egy (rossz az, aki rosszra gondol). Persze ez a színész gázsiján – meg a költségvetésen – is érződik majd.

 

A csodálatos Pókember második része várhatóan 2014. májusában kerül a mozikba Andrew Garfield-dal, Emma Stone-nal és Sheilene Woodley-val a főbb szerepekben, a rendezést pedig ezúttal is Marc Webb látja majd el.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.