Hirdetés

A Csodálatos Pókember 2 szinopszisa

|

A mai nappal megkezdődött A csodálatos Pókember 2.(még nem ez a filmhivatalos címe) forgatása New Yorkban.

Hirdetés

"A Csodálatos Pókember 2-ben Peter Parker (Andrew Garfield) sűrű életet él, amikor éppen nem Pókemberként nem a rosszfiúkat kapja el és nem Gwen Stacy-vel (Emma Stone) tölti idejét, akkor épp az érettségire készül. Nem felejtette el Gwen apjának tett ígéretét, hogy a Gwen biztonsága érdekében távol marad tőle, de nem igazán tudja betartani a szavát. Életét felforgatja egy új ellenfél, Electro (Jamie Foxx) feltűnése valamint régi barátja, Harry Osborn (Dane DeHaan) visszatérése, közben pedig saját múltjáról is egyre többet tud meg."

A csodálatos Pókember 2. lesz az első olyan film a sorozatban, amit teljes egészében New Yorkban forgatnak majd. A film premierje 2014. május. 2.-ra esik, a főbb szerepekben pedig visszatér Andrew Garfield, Emma Stone, Sally Field, az újak csapatát erősíti az Oscar-díjas Jamie Foxx, az Oscar-jelölt Paul Giammatti, Shailene Woodley valamint Felicity Jones, utóbbi karaktere egyelőre még nem ismert. Az első részhez hasonlóan a rendezői székben Marc Webb ülhetett.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.