Hirdetés

A csodálatos Pókember 4 egy spin-off lehet

|

Mint azt Marc Webb rendezőtől tudjuk A csodálatos Pókember trilógiának lett tervezve, ám a stúdió 2018-ra bejelentett egy negyedik filmet is, aminek tartalma lassan kezd körvonalazódni.

Hirdetés

"Mi Venom rajongók vagyunk" -mondta Orci amikor arról kérdezték, hogy terveznek-e valamit a karakterrel. "Venom egy elképesztő karakter. Venom egy brilliáns karakter," folytatta Kurtzman lelkesen. "Az egyik érdekes dolog Venomban az az, hogy képes olyan dolgokra amire Pókember nem. És nem is tudom, azt hiszem ezért van rám hatással."

Egy kissé félénkebben folytatták mondandójukat, mikor arról esett szó, hogy tárgyaltak-e már a Sonyval a témáról. "Hát, mi folyamatosan írkáljuk a rajongói leveleket, de még nem kaptunk választ"-viccelődött Orci. "Szerintem mind megy a tárolóba. Nem tudom, hogy bárki elolvassa-e őket."


Habár csak a részletek szélét súrolták a srácok, az egyértelműnek látszott, hogy szeretnék Venomot a vásznon látni vagy saját filmben vagy valamelyik Pókember moziban. A trükk azonban az, hogy úgy valósítsák meg a karaktert, hogy ne legyen túl sötét, és ne lépje át a 12-es karikát. Lehetséges út lenne, ha az antihős irányba terelnék, ami a filmet és a karaktert is tálalhatóbbá tenné. Akárhogy is, a megfelelő tónus elérése a cél.

Egy másik lehetőség pedig az lenne, ha a stúdió követné a Marvel/Disney példáját és A bosszúállókhoz hasonló, monumentálisabb ötletekben gondolkodna. Ha a stúdiók közti egyesség nem is valósul meg, a Sony még mindíg gazdálkodhat azzal amije van, és összehozhatná Pókember legádázabb ellenfeleinek szövetségét, a Baljós Hatost.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.