Hirdetés

A csodálatos Pókember 4 egy spin-off lehet

|

Mint azt Marc Webb rendezőtől tudjuk A csodálatos Pókember trilógiának lett tervezve, ám a stúdió 2018-ra bejelentett egy negyedik filmet is, aminek tartalma lassan kezd körvonalazódni.

Hirdetés

"Lehet, hogy nem csak egy egyszerű Pókember film lesz" -mondta Webb. "Tudod az a jó a képregényekben, hogy egy egész enciklopédiányi karakter, sztori, történelem, árnyalat, sajátosság és mellékvágány van benne." A spin-off lehetőségével azonban felmerül a kérdés, hogy melyik karakter vagy karakterek kerülnek majd a középpontba. Az első név amelyik felmerült az Venom, Pókember ikonikus ellenfele, akit sokan szeretnének látni egy új megvilágításban Sam Raimi Pókember 3-ja után. Egy interjú során Alex Kurtzman and Roberto Orci producerek beszéltek ezekről a tervezetekről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.