Hirdetés

Andrew Garfield megválaszolta a Csodálatos Pókember nagy rejtélyét

|

Lehet szeretni vagy utálni az első Pókember rebootot, de az a kritika nem illetheti Andrew Garfieldet, hogy ne adta volna bele szívét-lelkét a projektbe. Ezt most a közelmúltban be is bizonyította.

Hirdetés

A színész eleinte rosszul is viselte, hogy a Sony végül lepaktált a Marvellel, és hazadobta a karaktert a Marvel Filmes Univerzumba, de a Jimmy Kimmel-show-nak hála még egy utolsó alkalommal magára ölthette a kék-piros gúnyát.

Hirdetés

Garfield a Hollywood Boulevardon pózolt Pókember maskarában, és aki közös képeket vállalt vele, azt az a meglepetés érhette, hogy végül Garfield mosolygott rá a maszk levételét követően.

A színészt az elmúlt napokban azzal kapcsolatban is sarokba szorították, hogy vajon ki volt az a titokzatos figura a két Csodálatos Pókemberben, aki a színfalak mögött mozgatta a szálakat. Garfield erre meglepő, de frappáns választ adott.

"Nem is tudom, hogy a készítők egyáltalán tisztában voltak-e vele, hogy ki a franc is volt az az alak. Én történetesen nem tudom. Tényleg nem. De az a jó hír, hogy most már semelyikünk sem fogja kideríteni, mivel ez a Pókember változat már nincs többé. Most már van egy Tom Hollandunk, akiről úgy vélem, hogy nagyon jó dolgokat fog művelni a karakterrel."

Garfieldben érezhetően nincs semmi harag és ellenszenv a dolgok ilyetén alakulása miatt, sőt. A színész kifejtette, hogy milyen hálás érte, hogy nem kell többé a Pókemberrel foglalkoznia, hiszen így kaphatott szerepet Mel Gibson és Martin Scorsese filmjeiben, A fegyvertelen katonában, illetve a Silence-ben.

Nektek azért hiányzik a Garfield-féle Pókember?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.