Hirdetés

A Csodálatos Pókember része a Marvel Univerzumának?

|

Marc Webb nem rég arra utalt, hogy a Csodálatos Pókember része egy kiterjesztett univerzumnak, a Marvel Filmes Univerzumának...

Hirdetés

Andrew Garfield is már kifejezte érdeklődését, hogy szeretne a Bosszúállók (valamelyik) folytatásában benne lenni. A rendező Webb pedig elmondta, hogy "nem folytatásokat készít a filmekhez, hanem feltérképezi az MFU-t". Illetve a tervei között van, hogy a háttérben debütáljon Pókember a Marvel kibővített univerzumában. Volt már "tranzakció" a Diseny, Marvel és a Sony között. Az Item 47 rövidfilmben a férfi főszereplőn Empire State University-s póló van, amire a Pók rajongók egyből rávághatják, hogy "Ez az az egyetem, ahova Peter jár!" Felesleges feltennem a kérdést, de szeretnétek Pók uraságot az MFU-ban látni?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.