Hirdetés

A Csodálatos Pókember része a Marvel Univerzumának?

|

Marc Webb nem rég arra utalt, hogy a Csodálatos Pókember része egy kiterjesztett univerzumnak, a Marvel Filmes Univerzumának...

Hirdetés

Az ugye nem titok, hogy Pókarc már majdnem csatlakozott az MFU-hoz, mert a Sony beleegyezett abba, hogy az Oscorp Torony, mint easter egg, benne legyen a Bosszúállókban. Sajnos, az időzítés kicsit lassú volt, így Manhattan látképébe már nem tudták elkészíteni az Oscorpot. Azóta a Csodálatos Pókember producerei (Avi Arad és Matt Tolmach) is elmondták, hogy nincs ellenükre a dolog, így nagy valószínűséggel folytatják az érdeklődésüket a Disney beépítésével, Marveles easter eggek elhelyezésével a Csodálatos Pókember folytatásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.