Hirdetés

A Daredevil-sorozat elhatárolja magát a mozifilmtől

|

A Netflix sorozata nem fog hasonlítani a 12 évvel ezelőtti mozifilmre.

Hirdetés

Hogy pontosan idézzem: "Ha látni akarjátok, hogy miként NEM fogjuk csinálni, akkor nézzétek meg a Fenegyerek-filmet.". Természetesen hozzáteszi, hogy azért tiszteli a filmet (bullshit-alert!), de ők totál másképp végzik a dolgukat.

(Hozzátenném ehhez egyébként, hogy az a bizonyos mozifilm nem a műfaj legrosszabbja, legalábbis a rendezői változat megér egy misét. De ezt tényleg csak így zárójelben merem megjegyezni.)

Loeb azt is mondta, hogy a sorozat leginkább a valóságban fog gyökerezni, szóval Matt Murdock kalandjai sokkal inkább lesznek földközeliek, semmint olyanok, mint amilyenekbe a Bosszúállók keverednek. Fenegyerek és társai (Jessica Jones, Luke Cage) a környék védelmezőinek számítanak, kevésbé a bolygó megmentőinek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.