Hirdetés

A DC-nél nem tervezik bővíteni a SnyderVerse-t

|

A hírt a DC-t jelenleg vezető legendás képregényrajzoló, Jim Lee erősítette meg.

Hirdetés

Christopher Nolan Batman-filmjeit követően Zack Snyderhez fordult a Warner Bros. stúdió, hogy a Denevérember után Superman is megkapja a saját újragondolt történetét. A rendező természetesen nem tudott nemet mondani a lehetőségre, és nekilátott megalkotni a DC Extended Universe-t (DCEU), aminek nyitófilmje az Acélember volt. Ezt követte a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája, de az utóbbi forgatásának idején történt családi tragédia miatt végbement rendezőváltás következtében 2021-ben előrukkolt a direktor a Snyder Cuttal, aminek létrejöttére nagy hatással volt a rajongói bázisa.

Hirdetés

Lehet Snyder filmes munkásságát szeretni, vagy utálni, de el kell ismerni, hogy ha valamibe belefog, akkor azt hatalmas lelkesedéssel teszi. Ezt a DC-nél is így látják, de rajongók körében elhíresült SynderVerse-t ebben a formában mégsem tervezik folytatni. Erről a DC-s Jim Lee beszélt az idei San Diego Comic-Conon:

Tudjátok, az a csodálatos, hogy eltöltöttünk két évet a koronavírus miatti lezárásban, de most itt lehetünk újra együtt ünnepelni a művészetet, és jól érezhetjük magunkat. Több projekten is dolgozok jelenleg. Szerintem a Snyder Cut Zack víziója volt, ami egyébként egy igazán érdekes történet, de nincs tervben a folytatás. Örülök, hogy a többi film elkészüléséhez hozzájárulhattam, és jó volt ezt megvalósulni látni, mert már évek óta csinálom. Valójában azt hittem, hogy ezeket elvetették, de végül csak megtartották őket.

Bár Snyder nem fog mostanában rendezni a DC berkein belül, a karaktereivel még találkozhatunk a közeljövőben. Visszatér Jason Momoa az Aquaman 2-ben, Gal Gadot a Wonder Woman 3-ban, és ha minden jól megy, Ezra Miller a Flash-filmben. A rendező legközelebb a Rebel Moonnal jelentkezik, ami A holtak hadseregét követően ismét a Netflixen debütál. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.