Hirdetés

A Dexter laboratóriuma és Szamuráj Jack sorozatok atyja beszámolt az új projektjeiről

|

A Primal második évada után sem áll le a veterán animációs szakember, Genndy Tartakovsky.

Hirdetés

Genndy Tartakovsky rajongói számára igazán izgalmasnak ígérkezik az elkövetkezendő időszak, hiszen a Primal július 21-én folytatódik a második évaddal, rögtön két epizóddal. A széria végül heti bontásban kerül levetítésre, a 10 részes második felvonás szeptember 15-én fejeződik be, ám azután sem maradunk sokáig Tartakovsky projektjei nélkül.

Hirdetés

A szakember az Entertainment Weeklynek adott interjújában számolt be róla, hogy a Primal mellett két másik projekten is dolgozott az elmúlt időszakban. Az első egy tízepizódos széria, a Unicorn: Warriors Eternal lesz, amiben időről időre unikornisok töltik be a világ megmentőinek szerepét. Ám váratlanul sokkal előbb reinkarnálódnak, mint kellene, így tinédzser testekben ébrednek fel. Erejük elenyésző az unikornis formájukhoz képest, a sötétség viszont egyre nagyobb fenyegetés az emberiség számára. Ám mindez semmi a tinédzserélet problémáihoz képest.

Tartakovsky a Sonyval is összeállt újra, akikkel korábban a Hotel Transylvania filmeket gyártották le közösen. A következő, korhatáros animációs film a Fixed lesz, melyben egy kutyát követhetünk nyomon, aki szerelmes a szomszédban található fajtársába. Azonban hamarosan kiderül számára, hogy másnap reggel ivartalanítani fogják - mihez kezd ilyenkor egy kutya az "utolsó termékeny éjszakán"?

A rövid szinopszisok tökéletesen beleillenek az abszurd alaphelyzetekből induló Tartakovsky-történetekbe, melyekből az akció és a humor sajátos egyvelege domborodik ki. Bár egyelőre hivatalos premierdátummal egyik projekt sem rendelkezik, de várhatóan legkésőbb jövőre újabb tartalmat kapunk Tartakovskytól az animációs műfaj szerelmeseinek legnagyobb örömére.

Ti melyiket fogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.