Hirdetés

Július közepén tér vissza a Primal, traileren tombol újra Spear és Fang

|

Genndy Tartakovsky prehisztorikus története a folytatásban emeli a téteket.

Hirdetés

Animáció terén kevés izgalmasabb szakember van Genndy Tartakovskynál, aki a Szamuráj Jack méltó befejezésének megalkotását követően egy prehisztorikus sztorit villantott nekünk a Primal képében, amit egyszerűen imádtunk. Azt pedig tudtuk korábbról, hogy még idén nyáron fog folytatódni a történet, ám most végre premierdátumot és rövid előzetest is kapott a második évad.

Hirdetés

A fenti rövid videó beleillik az első évad egykori promójába, ami szintén csak alig mutatott valamit, ám a hangulatot már az is tökéletesen jellemezte. A mostani trailerről is ugyanez mondható el: villanásnyi képeket kapunk a potenciális kalandokból és csatákból, ám már most izgatottak vagyunk, hogy mégis hová fogja kifuttatni a történetet Tartakovsky.

A második évad július 21-én jelenik meg az Adultswimen, majd másnaptól az HBO Max kínálatában is elérhető lesz - remélhetőleg Magyarországon is.

Ti várjátok már a Primalt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.