Hirdetés

A Disney, a Fox és a Sony létrehoz egy gigantikus filmes univerzumot?

|

Az az igazság, hogy ez pletyka szintjén már régóta kering az interneten, de jó okunk van azt hinni, hogy egy hatalmas, Marvel Filmes Univerzum van készülőben.

Hirdetés

A Sony alapvetően egy központi karakterből építi a filmes univerzumát, míg a Foxnak két csapata van. A Disney, a Fox, a Sony és mind-mind külön kreálja a saját, külön univerzumát, így a rajongók nem nagyon reménykedhetnek, hogy valaha is láthatják, hogy Pókember csatlakozik a Bosszúállókhoz vagy hogy legyen egy X-Men vs Bosszúállók film.

Vagy mégis? Milliószor le lett már írva, hogy tavaly híresztelték a Pókember cameot a Bosszúállókban, ami végül tényleg csak pletyka maradt. Marc Webb nemrég azt mondta, hogy "Gondolj nagyot!". Szóval, mi lenne az a nagyobb? Nos, az egyik válasz az lehet, hogy létezik egy olyan univerzum, ahol Pókember együtt él a Bosszúállókkal. Ez rengeteg lehetőséget nyit például sok kis cameo felé. Szóval, a Marvel és a Sony jó kapcsolatban van, így kölcsönösen kihasználhatják egymást egy előnyös üzlet érdekében. 

De mi a helyzet Fox-szal? Nos, Mark Millar jött a fedélzetre, mint kreatív tanácsadó, hogy felépítse a Fox saját univerzumát, ami erősítheti a kapcsolatot a Marvellel. Azt mondta, hogy a "Fox olyan univerzum építésén munkálkodik, ami kiegészítője lehet a Marvelének. Nem lenne jó, ha ezek a világok egymásnak ellent mondanának, így ha meglátogatja Pók a Bosszúállókat vagy az X-eket, akkor a nézőnek fogalma sincs, hogy mindhármam különböző stúdióktól jöttek. Szeretném, hogy úgy tűnjön, mintha mindannyian egy helyről érkeznének."

A kulcs a Bosszúállók lehet. A Fox és a Sony anyagilag részesühet a film sikeréből, míg a Disney előnyre tehet szert pl. a kereskedelemben, amelynek több nagy filmes franchise a tagja. Ti szeretnétek őket egy univerzumban látni? Vagy már így is túlzsúfoltak a filmek?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.