Hirdetés

A Disney a Macskarisztokratákból is élőszereplős filmet készít

|

Nincs új a nap alatt, újabb klasszikus Disney-mese érkezik a mozikba élőszereplős változatban.

Hirdetés

Igazából csak idő kérdése volt, hogy egy újabb klasszikus Disney-meséről rántsák le a leplet, mely élőszereplős remake-et kap a stúdiótól. A legújabb "áldozat" az 1970-es Macskarisztokraták lesz, melyről a ComicBook.com értesült úgy, hogy elkezdték az élőszereplős változatának a fejlesztését a Disney berkein belül.

Hirdetés

A szkriptet Will Gluck (Nyúl Péter), illetve Keith Bunin (Előre) jegyzik, és mivel a projekt nagyon kezdeti státuszban van, több hivatalos információt nem is lehet egyelőre tudni róla. Azonban nem lennénk meglepve, ha a Susie és Tekergőhöz hasonló végeredményt kapnánk ebből a macskakalandból.

A Disney továbbra is úgy érzi és látja, hogy igény van a klasszikus történetek élőszereplős felelevenítésére. Még akkor is, ha a 2019-es Az oroszlánkirály például rendesen megosztotta a kritikusokat és a nézőközönséget - tette mindezt úgy, hogy közben világszerte több mint 1,5 milliárd dollárt tejelt a stúdiónak. Amíg a megosztó visszajelzések ellenére ilyen megtérüléssel kecsegtetnek az élőszereplős remake-ek, a Disney nem fog leállni velük.

Ti mit gondoltok, részetekről jöhet az élőszereplős Macskaarisztokraták?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.