Hirdetés

A Disney csökkentené A Karib-tenger kalózai 5 költségvetését

|

A magányos lovas bukása a kasszáknál úgy tűnik felnyitotta a stúdió szemét és legközelebb jobban visszafogják majd a gyeplőt.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Disney már a lovasnál is próbálta csökkenteni a költségeket, a produkció így is átlépte a rászánt összeget és valahol 225 milliónál állt meg. Egy hónappal a megjelenés után alig tudott összeszedni 100 millió dollárt a hazai piacon és a külföldi bevételeket hozzátoldva is csak 175 milliónál tart. Így hát érthető, hogy a stúdió azon van, hogy mégegyszer ne történjen meg ekkora bukás.

A The Wrap jelentése szerint Jerry Bruckheimer producer nem kapja meg a végső vágás jogát A Karib-tenger kalózai 5-ben, ahogyan ez a kiváltság megvolt neki az előző 4 rész esetében. Illetve a stúdió a 250 milliós költségvetést le szeretné húzni 200 millió közelire. Ismerősen hangzik? A magányos lovasnál is hasonlóval próbálkoztak, mivel tavaly a John Carter hasalt el csúfosan. Igaz, a kalózokat nem kell félteni, hiszen a 2011-es Ismeretlen vizeken több, mint 1 milliárdot termelt a Disneynek.

A stúdió reméli, hogy az új rendezők majd felfrissítik a franchiset és mégjobban kitágítják a világát. Jelen esetben pedig még nem is lehet feltétlenül pénzéhességgel vádolni őket, hiszen A bosszúállók tavalyi sikere és a Vasember 3 idei magas bevétele miatt bőven nyúlhatnak a zsebük legmélyére, és akkor a Star Warsról még nem is beszéltünk. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.