Hirdetés

A Disney Dzsungel Könyve rebootot tervez

|

A Disney stúdió visszatérne Rudyard Kipling író klasszikus történetéhez és ismét vászonra vinné A Dzsungel Könyvét, ezúttal élőszereplős filmként.

Hirdetés

Forrásaink szerint Justin Marksot szerződtették le, hogy írja meg a szkriptet, melyben egy Maugli nevű árva kisfiút állatok nevelnek az indiai dzsungelben. Egyébként nem ez az egyetlen készülő Dzsungel Könyve film. A Warner Bros. is készíti a sajátját a Harry Potter filmek írójával Steve Klovesal aki papírra veti és meg is rendezi Maugli történetét. A Disneynek még nincs rendezője, ám nem először próbálják meg a történetet élőszereplős formában bemutatni. 1994-ben Stephen Sommers rendezésében készült egy ilyen próbálkozás, ám nem teljesített túl jól a kasszáknál. Ezt követően készítettek a rajzfilmhez egy folytatást 2003-ban A Dzsungel Könyve 2 címen, ám az eredeti sikerét ez sem közelítette meg. A Warner Bros. féle filmről egy ideje már nem hallottunk, de most, hogy a Disney mozgolódik talán ők is belehúznak, és akár egy Dzsungel Könyve párharc is kialakulhat a két stúdió között.

A Disney egyébként nem csak ezzel az egy adoptációval van elfoglalva. Már befejezték a Csipkerózsika előszereplős változatát Angelina Jolieval és egy Hamupipőke film és készülőben van Kenneth Branagh rendezésében. Ezen felül egy új Alice Csodaországban mozi is tervben van.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.