Hirdetés

A Disney kukázta a legújabb Die Hard 6 ötletet

|

A stúdió nem kér abból a forgatókönyvből, mely John McClane fiatal éveire koncentrált volna.

Hirdetés

Furcsa belegondolni, hogy 10-15 évvel korábban még szenzációszámba mentek a legújabb Die Hard filmekről szóló hírek és pletykák, most 2021-ben pedig talán meg sem üti a legtöbb olvasó ingerküszöbét, hogy a hírek szerint egyelőre elmeszelte a Disney a hozzájuk átkerült franchise legújabb darabjának ötletét.

A kukázást Lorenzo di Bonaventura erősítette meg, aki a projekt egyik producere lehetett volna.

"Igen, ez már nem fog megvalósulni. Ami érdekessé tette az egészet számomra, hogy eredetileg nem Die Hard projektként indult az ötletelés, amiből végül mégis Die Hard lett. Be akartuk mutatni a fiatal John McClane-t, miközben Bruce-szal is együtt dolgoztunk volna. Szóval érdekes lett volna olyan szempontból, hogy a nézők láthatták volna mindkét változatát ennek a karakternek. Mint a Keresztapa 2-ben."

Hirdetés

Valószínűleg a koncepció már ott elbukott, hogy a franchise hatodik része el is hagyta volna a Die Hard szópárt a címből, és pusztán McClane címmel próbálta volna meghódítani a mozipénztárakat. Bonaventura arra is kitért, hogy a már soha meg nem valósuló McClane egyszerre lett volna előzményfilm és egyfajta folytatás is, igaz Bruce Willis játékidejét alaposan megsínylette volna ez a felállás - ami sejthetően megalapozhatta a Disney mostani döntését.

Bár ezt az ötletet elmeszelte a Disney, ez még nem jelenti azt, hogy nem kapunk több John McClane kalandot Bruce Willisszel a főszerepben. Igaz, figyelembe véve a franchise csökkenő színvonalát, illetve Willis megkérdőjelezhető szerepvállalásait a közelmúltból, lehet hogy azzal nyernének a nézők a legtöbbet, ha pont kerülne ennek az egykori ikonikus színész-szerep páros történetének végére. Ti szerintetek milyen történetet lehetne még kisajtolni a Die Hard franchise-ból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.