Hirdetés

A Disney máris rábólintott a Free Guy folytatására

|

Az amerikai premier másnapján a Disney máris értesítette Ryan Reynoldsot a folytatással kapcsolatos igényüket illetően.

Hirdetés

Ryan Reynolds úgy tűnik, mostanában nem tud hibázni, és amihez nyúl, jobban mondva, amiben szerepel, az biztos, hogy nem egy egyrészes kaland lesz. Hosszas huzavona után végre mozikba került a Free Guy a múlt héten, és a Disney már a pénteki bevételi adatokat látván berendelte a film folytatását. Vagy az is lehet, hogy azoktól teljesen függetlenül.

Hirdetés

Ezt a fejleményt persze nem más, mint Reynolds osztotta meg a nagyérdeművel, aki a twitterére posztolta ki a Disney döntését a szokásos stílusában.

"Miután három éven keresztül küldözgettem a Free Guyt, mint eredeti szellemi tulajdonú filmet, a Disney ma megerősítette, hogy szeretnének egy folytatást. Juhú!"

A kritikánkban mi is méltattuk a Free Guyt, úgyhogy a Puliwood szerkesztői számára nem meglepő ez a fejlemény. Ti örültök ennek a Disney-döntésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.