Hirdetés

A Disney Star Wars trilógiája Luke Skywalker karakterén alapulna?

|

Miután a napokban kiderült, hogy a Disney 4,05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet és vele együtt a Star Wars franchise jogait, elszabadult a pokol és sorra születnek a feltételezések.

Hirdetés

Hamillt meglepte a hír, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, de már tudja, hogy vannak tervek egy új trilógiára, ugyanis ebédelt együtt a rendezővel és Carrie Fisherrel, hogy megbeszéljék a részleteket, lehetőségeket. Lucas akkor azt mondta, hogy szívesen elkészítene egy új Star Wars trilógiát, amit a mostanra Lucasfilm elnökévé előlépett Kathleen Kennedy is támogatott. Hamill erre azt reagálta mosolyogva Lucasnak, hogy szerinte megőrült, majd elgondolkozott a dolgon és belátta, hogy az éremnek két oldala van: egyrészt az eredeti trilógia lezárt, van eleje, közepe és epikus vége, így kerek egész. Másrészről ott lapul mindenkiben a falánk vágy, hogy újra részesei lehessenek a Star Wars lenyűgöző univerzumának. Hamill egyébiránt kifejtette, hogy először vegyes érzelmekkel viseltetett a Disney felvásárlása iránt, ám később rájött, hogy szükséges volt a tulajdonos váltás, ráadásul a Marvel és a Pixar is virágkorukat élik, így ez egyike volt azoknak a döntéseknek, amik bár szokatlanok, de meg kell őket hozni.

Hogy Luke képében visszatér-e vagy esetleg feltűnik valamilyen úton-módon a filmben, arról nem nyilatkozott Hamill, nyilván ha tud is valamit, hétpecsétes titokként szabad csak kezelnie.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.