Hirdetés

A Disney Star Wars trilógiája Luke Skywalker karakterén alapulna?

|

Miután a napokban kiderült, hogy a Disney 4,05 milliárd dollárért felvásárolta a Lucasfilmet és vele együtt a Star Wars franchise jogait, elszabadult a pokol és sorra születnek a feltételezések.

Hirdetés

A spekulációk villám tempóban kezdődtek el, de azt George Lucas is elismerte már, hogy felvázolt egy tervezet az új trilógiára a Disney-nek és már találkozott is Kathleen Kennedy elnökkel, valamint az írókkal megvitatni ötleteit. Most Lucas életrajzírója, Dale Pollock osztott meg pár információt a következő trilógiával kapcsolatban, hogy Lucas milyen úton vinné tovább a szériát. Pollock szerint eredetileg Lucas 12 részesre tervezte a Star Wars sagat, de a három legizgalmasabb rész a 7, 8 és 9 lesz: kellő mennyiségű akciót, érdekes világokat és új karaktereket tartalmaznak majd. Pollock szerint a hetedik rész mintegy 20 évvel játszódna az eredeti trilógia eseményei után, ami azt jelenti, hogy Luke Skywalker a korai 40-es éveiben járna. Mivel Mark Hamill jelenleg 61. életévét töltötte, ezért valószínűleg vagy megoldják, hogy megfiatalítják kellően, vagy fiatalabb színészt keresnek a helyére.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.