Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület elhozhatja a kalandfilmek új korszakát

|

A nézők ki vannak éhezve a műfajra, ez pedig jó kiindulási alap lehet egy franchise-nak.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons a popkultúra megkerülhetetlen része, amelyre többek között a Stranger Things is épített, éppen ezért olyan meglepő, hogy filmek tekintetében még csak a felszínét karcolgatták ennek a hatalmas univerzumnak. A Paramount azonban most nekidurálta magát, hogy franchise-t épít belőle, amelynek alapkövét, a Betyárbecsületet igazi sztárgárdával támogatta meg. 

A történet egy csapat különcről szól, akiket olyan színészek formálnak meg, mint Chris Pine, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis (Az, Ez így nem oké), Regé Jean-Page (A Bridgerton család, A szürke ember) és Justice Smith (Pokémon: Pikachu a detektív, Jurassic World: Bukott birodalom), de rajtuk kívül is fel tud mutatni a film olyan neveket, mint Hugh Grant vagy a tavalyi Budapest Comic Conon megfordult Spencer Wilding, szóval ismert arcokból nincs hiány. 

Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület meglehetősen pozitív kritikákat kap, az alább pedig meg is hallgathatjátok, hogy miért van ez: röviden összefoglalva azért, mivel szerethető karakterekkel és remek humorral rendelkezik, ráadásul sikeresen megidézi a szerepjátékos partik szellemiségét is. De érdemes meghallgatni a teljes videót, mivel spoilermentesen mesél többek között arról is, hogy miért a fantasy kalandoknak kellene felváltaniuk a szuperhősfilmeket a jövőben: 

Ha értékesnek találtátok a videót, akkor dobjatok rá egy like-ot, és ha szeretnétek további ilyen tartalmakat, mindenképpen iratkozzatok is fel a csatornára, ha még nem tettétek volna. Amennyiben ezen felül is támogatnátok a hasonló videók elkészülését, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van - mindkettőt köszönjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.