Hirdetés

A Facebookról szól majd a Super Pumped következő fejezete

|

A techóriás cégekről szóló antológia sorozat közben egy legendás rendezőt is megszerzett narrátornak.

Hirdetés

Néhány hete adtunk hírt róla, hogy a Paramount kötelékeibe tartozó Showtime Super Pumped cím alatt indít el egy új antológia sorozatot, mely a Szilícium-völgy techóriás cégeinek történeteit fogja elmesélni. A koncepció annyira fekszik a Showtime-nak, hogy még az első évad premierje előtt berendelték a folytatást, mely a Sheryl & Mark alcímmel fog érkezni, és a Facebook történetének egy érdekes időszakát fogja elmesélni.

Hirdetés

A szóban forgó Sheryl az a Sheryl Sandberg lesz, aki az első női tagja lett 2012-ben a Facebook igazgatói tanácsának, és merőben más formában képzelte el a közösségi média jövőjét, mint a Facebook alapító atyja, Mark Zuckerberg. Egyelőre a második évad berendelésén és történetén túl nem derültek ki további infók, de epekedve várjuk, hogy ki játszhatja majd Zuckerberget.

Már csak azért is, mert az első évad egy nagyon erős színészi gárdával indítja el a sorozat életútját: Joseph Gordon-Levitt alakítja az Uber vezérigazgatóját, Travis Kalanicket, mellette pedig Uma Thurman, Kyle Chandler, illetve Hank Azaria is nagyobb szerepekben tűnnek fel. Mint most kiderült, bónuszként egy legendás figura hangját is elnyerte a sorozat, mint narrátort: a geek körökben kultuszikonként tisztelt Quentin Tarantino fogja hangjával kiegészíteni a sorozatban látott eseményeket.

A Super Pumped február 27-én rajtol el a Showtime-on, ahova heti bontásban érkeznek majd az új epizódok.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.