Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt csúcsra tör az Uberről szóló sorozat előzetesében

|

A Showtime új antológiasorozatának első évada a taxisokat megbuktatni vágyó alkalmazás, az Uber történetét meséli el.

Hirdetés

Egészen érdekes koncepcióval rukkolt elő a Showtime, hiszen az FX híres antológiasorozataihoz (American Horror/Crime Story) hasonlóan ők is belevágnak az antológiák műfajába. A Super Pumped: The Battle for Uber néven érkező első évadban az Uber történetét mesélik el, amihez most megérkezett az első előzetes.

Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt alakítja az Uber vezérigazgatóját, Travis Kalanicket, de mellette Uma Thurman és Kyle Chandler is felbukkannak prominens szerepekben. Már a trailer is megvillantja a történet hamisítatlan "a hatalom korrumpál" jellegét, ahogy Kalanick a hatalom megtartása érdekében egyre inkább eltávolodik mindazoktól, akikkel annak idején együtt érték el a csúcsot az Uberrel.

A sorozat Mike Isaac azonos című regényét dolgozza fel. Brian Koppelman, Beth Shacter, illetve David Levien lesznek a széria showrunnerei, és a megfelelő nézettségi adatok esetén a következő évadokban további szaftos Szilícium-völgyi cégtörténeteket mesélhet el majd a sorozat. Az első rész február 27-én, vasárnap debütál a Showtime-on, mely nagyon rágyúrt mostanság a minőségi sorozatgyártásra. A Yellowjackets és a Dexter: Új vér után a Super Pumped: The Battle for Uber is a tévék elé szegezheti a nézőket.

Titeket megfogott a koncepció?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.