Hirdetés

A Farkas producere szerint izgalmas lenne látni Logant a Bosszúállók 2-ben

|

Mint tudjuk, nagy rá az esély, hogy két, Fox stúdióbeli karakter is benne lesz a Bosszúállók 2-ben. Néhányan úgy vélik, hogy ez a lépés nem volt véletlen.

Hirdetés

Mark Millar (a Fox kreatív tanácsadója) még tavaly azt nyilatkozta, hogy "a Fox azt mondta, hogy egy közös univerzumot szeretnének, erre én úgy reagáltam, hogy a Marvel stúdióval is szeretném kiegészíteni. Úgy lenne jó, ha ezek a világok nem mondanának ellent egymásnak. Tehát, ha meglátogatja Pókember a Bosszúállókat vagy az X-Meneket, akkor egy átlagos nézőnek fel se tűnne, hogy mindhármójuk különböző stúdiótól jöttek. De én azt szeretném, ha úgy tűnjön, hogy mindannyian egy helyről "származnak". De nem szeretnénk elsietni a dolgokat, először a Foxnál szeretném létrehozni a saját filmes univerzumunkat a Marvel-modell mintájára. Ennek alapja a Farkas lesz. "

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.