Hirdetés

A feláldozhatók 2- Londoni premier

|

Elég sok minden történik mostanában Londonban, ugyanis az Olimpia után megtartották hétfő este a Feláldozhatók 2 díszbemutatóját A Netflix jó nagy bulit hozott össze. Szinte az összes szereplő ott volt a helyszínen.

Hirdetés

Sylvester Stallone először mutatkozott a nagyközönség előtt fia halála után. Arnold Schwarzenegger egy interjúban azt mondta, hogy "Örültem, hogy a nagy Kalifornia állam kormányzója voltam, de még boldog vagyok, hogy visszatértem a filmiparba. Úgy hiszem, az Olimpiára mindenki nagyon büszke lehet, hogy ilyen remekül megszervezték Nagy-Britanniában." Aztán a Terminator-filmek sztárja csatlakozott a vörös szőnyegen Sylvester Stallone-hoz, Jean-Claude Van Damme-hoz, Dolph Lundgren-hez és Jason Statham-hez. 

A helyszínen nem tudott ott lenni, de a Simon west által rendezett filmben benne lesz még Bruce Willis, Jet Li, Chuck Norris, a fiatal és tehetséges Liam Hemsworth valamint a kínai színésznő, Yu Nan.

A filmet a brit mozikban augusztus 16.-án, az Egyesült Államokban augusztus 17.-én, minálunk pedig augusztus 30.-án mutatják be.

És íme a megígért képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.