Hirdetés

A feláldozhatók 3 - Száz szereplő egy rajongói poszteren

|

A napokban hírt adtunk arról, hogy Harrison Ford, Nicolas Cage, Clint Eastwood és Wesley Snipes is csatlakozhat a A feláldozhatók 3 csapatához, de miért állnánk meg pár embernél?

Hirdetés

A Buzzfeed grafikusa szakított az egy-két emberrel való bejelentésekkel és nagyot gondolva elkészített egy rajongói posztert, melyen - leginkább poénos módon - szinte minden ismert név helyet kap. Többek között láthatjuk, ahogy szerepet kap Danny Trejo bajsza, Quentin Tarantino monológja, Adrien Brody orra, Josh Brolin foga és Patrick Swayze szelleme is. Ti kiket választanátok be a képen fellelhető nevek közül? A teljes poszter a folytatásban lelhető fel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.