Hirdetés

A feláldozhatók forgatókönyvírója is csatlakozik a Farkasemberhez

|

Még egy forgatókönyvíróval erősít a Farkasember, mely a Universal új szörnyuniverzumának része lesz.

Hirdetés

Hamarosan nagyüzemben gyártják majd (újra) a szörnyfilmeket a Universal háza táján, így a Farkasembernek is lassan eljő az ideje. A hírek szerint Dave Callaham, A feláldozhatók és a Godzilla írója is hozzácsapódik a díszes íróstábjához.

Hirdetés

A forgatókönyvön ezelőtt már dolgozott Aaron Guzikowski (Fogságban), akinek a csapatában még ott van Alex Kurtzman (Transformers) és Chris Morgan (Halálos iramban franchise) is. A Universal nem ismeri a tréfát, ha egy új univerzumról van szó, így jelenlegi állás szerint egy négytagú íróbrigád felel majd a forgatókönyvért.

Még mindig nem tudni, hogy a 2014-es Ismeretlen Drakulát is hozzácsapják-e az új univerzumhoz, de egy dolog biztos, hogy a jövőre elkészülő új Múmia Tom Cruise-zal már szerves része lesz, valamint a Dr. Jekyll and Mr. Hyde újabb feldolgozása is, Russel Crowe-val a főszerepben.

A Farkasember címszerepére még mindig nem érkezett meg a hivatalos bejelentés, de a stúdió korábban Dwayne Johnsont szemelte ki magának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.