Hirdetés

A félszemű nem remake!

|

Elszomorítónak tartják a Coen fivérek, hogy még jó nevű filmes szakemberek is A félszemű seriff című 1969-es klasszikus remake-jének tartják új filmjüket, A félszeműt.

Hirdetés

"Amikor a 13 éves lány átkel a folyón, megváltozik a táj, egyre bizarrabbak lesznek a növények, a sziklák, az állatok - az emberekről aztán nem is beszélve. Mattie olyan világba érkezik, ahol a zabolátlan erőszak az úr, az győz, aki előbb ránt fegyvert. Ebben a kegyetlen csodaországban választania kell: vagy elfogadja a szabályokat, vagy sorsa meg van pecsételve."
A félszemű a Coen fivérek kereskedelmileg legsikeresebb filmje: miközben a produkció 38 millió dollárból készült, eddig 150 milliós összbevételt ért el. A szakmai elismerés sem lebecsülendő, 10 Oscarra jelölték. A Coen fivérek meghazudtolnák önmagukat, ha ez nem jelentene számukra problémát. "Az ember felébred, és ott van rajta ez az iszonyú nyomás, Oscar Oscar hátán" - panaszkodik Ethan Coen. "Össze is dugtuk a fejünket, hogy kitaláljuk, hol csesztük el." /Uip Duna Film/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.