Hirdetés

A félszemű nem remake!

|

Elszomorítónak tartják a Coen fivérek, hogy még jó nevű filmes szakemberek is A félszemű seriff című 1969-es klasszikus remake-jének tartják új filmjüket, A félszeműt.

Hirdetés

"Soha nem adnánk a fejünket remake-re, mindig saját anyagból dolgozunk" - magyarázza Joel Coen. "Az 1969-es A félszemű seriff John Wayne-nel a főszerepben eleve űberelhetetlen, és egy másik hollywoodi korszak jellegzetes gyermeke, semmi értelme nem lett volna nekiállni, hogy megpróbáljunk versenyre kelni vele. A mi filmünk az eredeti Charles Portis-regény újragondolása, miközben tulajdonképpen az Alice Csodaországban sajátos interpretációja. A mi főhősünk igazából nem a félszemű rendőrbíró, mint az eredeti produkcióban - bár ez a tag is megérdemel egy misét, hanem a kislány, Mattie, aki apja gyilkosát üldözve átlép egy határt, és a csodák birodalmába kerül"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.