Hirdetés

A filmvilág reakciói a Lucasfilm felvásárlására

|

Mint jól tudjuk, a Disney a múlt hét folyamán 4,05 milliárd dollárért bekebelezte a Lucasfilmet és ezzel a Star Wars jogok gazdájává vált. Vajon a különböző rendezők és szakemberek hogyan reagáltak minderre?

Hirdetés

J.J. Abrams (A Super 8 és a Star Trek rendezője):

"Részemről? Felvillanyozott. Megrémített. Leginkább? Izgatottá váltam."

 

Damon Lindelof (A Prometheus írója):

"Az ok, amiért nem twitteltem azonnal annak köszönhető, hogy szívrohamom volt. Te szent szar!"

 

Lee Unkrich (A Toy Story 3, a Szörny Rt. és a Némó nyomában rendezője):

"Wow. A Disney felvásárolta a Lucasfilmet. Ki látta előre? Ez óriási hír!"

 

Seth MacFarlane (A Family Guy és a Ted rendezője):

"Már alig várom, hogy lássam milyen izgalmas, új Star Wars kalandokat termel ki magából az az álomgyár, amely elhozta nekünk az Anyát a Marsra című remeket!"

 

James Gunn (A Slither és a Super rendezője):

"Felettébb izgatott vagyok az új Star Wars filmeket illetően! Elsőként a három Jar Jar film kihúzza egészen 2019-ig, majd jöhet a Dash Rendar trilógia! Whoo hoo!"

 

Shawn Levy (Az Éjszaka a múzeumban és a Vasököl rendezője):

"A Star Wars széria nem csak egy generációs mérföldkő. A szó szoros értelmében nem jut eszembe egyetlen olyan kulturális jelenség sem, amely olyan meggyőző és populáris lenne, mint amilyen a Star Wars. Egyedülálló módon tartalmazza az én és a mi kulturális DNS-ünket és ezek elszakíthatatlan, tartós szálak."

 

George Nolfi (A Sorsügynökség rendezője):

"Mikor gyerek voltam, a Star Wars szó egyet jelentett "a varázslatos film" meghatározással. Nem létezett más olyan mű, ami jobban ösztönzött volna tudatalatt arra, hogy filmrendező legyek." "Nem tudnék elképzelni nagyobb eseményt a saját generációm számára, mint egy Jedi visszatér folytatást."

 

Jon Favreau (A Vasember 1-2 rendezője):

"Az újabb trilógia ötlete az Erő további rétegeinek misztériumába vezet, mely titkok az idő homályába vesztek. Ez rém lenyűgöző. Annyira rossz, hogy az már jó. El tudod ezt képzelni?"

 

Robert Rodriguez (A Machetem, a Grindhouse és a Sin City rendezője):

"Csodálatos világot és örökséget hagyott hátra George Lucas és továbbra is jó kezekben lesz. Azt gondolom, hogy a Disney volt a legjobb választás erre a munkára és az, hogy Kathleen Kennedy lett az utód? Nem tudnék elképzelni jobb forgatókönyvet. 2015 nem tud elég gyorsan közeledni."

 

Kevin Smith (A Shop-stop, a Dogma és a Jay és néma Bob visszavág rendezője):

"Alig várom, hogy láthassam az összes új filmet. A hét éves Kevin, aki látta a Star Wars első vetítését 1977-ben, végre megkaphatja mind a kilenc Star Wars filmet. Én leszek az első a sorban, aki fizetni fog érte."

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.