Hirdetés

A filmvilág reakciói a Lucasfilm felvásárlására

|

Mint jól tudjuk, a Disney a múlt hét folyamán 4,05 milliárd dollárért bekebelezte a Lucasfilmet és ezzel a Star Wars jogok gazdájává vált. Vajon a különböző rendezők és szakemberek hogyan reagáltak minderre?

Hirdetés

Szinte nincs olyan ember, aki nem viseltetik valamilyen véleménnyel a Disney döntését és a Star Wars franchise sorsát illetően: az egyik tábor ellenzi és világvégét kiáltanak a másik csoport pedig alig várja már, hogy közzé tegyék az első információkat a hetedik Star Wars epizódról. De vajon hogyan vélekednek a dologról és a Lucasfilm felvásárlásáról a filmvilág nagyjai? A folytatásban olyan rendezők és szakemberek véleményét olvashatjátok, mint J.J. Abrams, Seth MacFarlane és Robert Rodriguez.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.