Hirdetés

A főszereplőt szinkronizáló színész örülne a Batman Beyond feltámadásának

|

Will Friedle két, igen érdekes ötletet vetett fel - kérdés, hogy lesz-e belőlük valami?

Hirdetés

Bár a Batman of the Future-ként is ismert Batman Beyondot csupán három évad és egy direkt videóforgalmazásra szánt film után levették a műsorról, népszerűsége a mai napig töretlen. Ez persze nem csoda, elvégre a 2039 Neo-Gothamjében játszódó, cyberpunk beütésű széria a megszokottnál komolyabb és sötétebb stílusával pikáns kuriózumként vonult be a franchise történelmébe. Ebből adódóan a rajongók a legkisebb, potenciális feltámadásra utalgató megjegyzésre is felkapják a fejüket. Ezúttal az alkotás főszereplőjét Terry McGinnis-t megszólaltató Will Friedle korbácsolta fel az indulatokat. A kivénhedt Bruce Wayne védencét alakító szinkronszínész ugyanis arra utalt, hogy nem lenne ellenére, ha újra az egyik kedvencének kölcsönözhetné a hangját.

Hirdetés

"A szinkronszínészi munka egyik fő örömforrása, hogy a hangod nem feltétlenül öregszik. Egy kicsit igen, ám 45 évesen is eljátszhatsz egy 17 évest, ha eltalálod a megfelelő hangszínt. Ez a karakter annyira fontos számomra, hogy szívesen csinálnék még több részt. Nem csak azért, mert tudom, hogy a rajongók nagyon örülnének neki, de a) újra magamra ölthetném a köpenyét, ami hihetetlen lenne, és b) újra együtt dolgozhatnék Kevin Conroy-al. Csodálatos színésznek tartom, aki anno a mentorom volt. A tudat, hogy újra együtt ülhetnénk be a fülkébe felvillanyozna"

- nyilatkozta.

Friedle emellett egy élőszereplős feldolgozásban is látna fantáziát. Hiszen azzal, hogy Michael Keaton Batmant megformálva emeli a Flash és a Batgirl fényét, nyitva állna az út egy olyan széria előtt is, amiben a fénykorán jócskán túllévő, direkt akcióra alkalmatlan Denevérember tűnik fel.

Persze, egy fantaszta álmodozása önmagában még nem sokat jelentene. Viszont mivel egyrészt az 1992-től futó Batman:  The Animated Series is folytatást kap, és a Batman Beyond készítője, Bruce Timm is kinyilvánította, hogy bőven vannak még ötletei, nem kizárt, hogy többről van szó némi vágyvezérelt ábrándozásnál.

Ti mit szólnátok hozzá, ha Terry McGinnis újra akcióba lépne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.