Hirdetés

Intergalaktikus sztori lesz A függetlenség napja 3

|

Roland Emmerich megosztott velünk új részleteket A függetlenség napja: Feltámadás folytatásával, a trilógia harmadik részével kapcsolatban.

Hirdetés

A függetlenség napja: Feltámadás csak nemrég mutatkozott be világszerte, Roland Emmerich rendező máris a folytatásról nyilatkozik, amellyel kapcsolatban grandiózus terveket dédelget. Vajon produkál majd a Feltámadás annyi bevételt, hogy kötetlenül megvalósíthassa az ötleteit?

Hirdetés

Emmerich az Empire magazinnak árult el néhány részletet a Függetlenség napja 3-ról: 

A következő egy intergalaktikus kaland lesz, [a Feltámadás után] egy, vagy két évvel, és nem hússzal később játszódna. Meg akarom tartani a csapatot, különösen a fiatal karaktereket, de Jeffnek (Goldblum) és Brentnek (Spiner) is lenne szerepe benne. Elképzelem, ahogy az egyik átépített hajóval berepülnek egy féreglyukba.

Sok még a kérdőjel, de az szinte biztos, hogy nem engedi ki a kezéből a franchise-t, ezt az Empire-nek is kikötötte: 

Hogy én fogom-e megrendezni? Ó igen. Soha, de soha nem engedném, hogy valaki más csinálja meg.

Érdekes módon a rendező hozzátette, hogy bár a csapat az űrbe indul, a Függetlenség napja 3 történetét mégis a Földön képzeli el és már van is egy nagyszerű ötlete ezzel kapcsolatban. Talán a féreglyukkal időutaznak majd? Remélhetőleg hamarosan kiderül, noha Emmerich igencsak elfoglalt mostanság, gondoljunk csak a Csillagkapu rebootra és a Moonfallra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.