Hirdetés

A függetlenség napja – 3D

|

A 3D-s átkonvertálások hulláma egyre több klasszikust ér el. Kezdve a Titanic-kal, úgy néz ki, a stúdiók sorra veszik elő az egykor hatalmas sikert aratott filmeket, hogy még több bőrt lehúzzanak a rajongókrol. Íme az újabb áldozat.

Hirdetés

Miközben mindenki a film folytatására kíváncsi, arra még sajnos várnunk kell. De vajon a 3D-s megjelenés annak a jele, hogy a stúdió teszteli a közönséget, mennyire képes befogadni ezt a tinédzserkorba lépett címet? Sosem lehet tudni, elképzelhető, hogy a box office jelentéseket látva a Fox felgyorsítja egy esetleges folytatás előkészületeit. Mindenesetre érdekes lesz látni, hogy a mai gyerekek, akik a számítógépes világban nőnek fel, mennyire lesznek letaglózva attól, hogy az emberiség utolsó védőbástyája egy akkoriban hatalmas előrelépésnek számító komputervírus.

Tehát kapunk egy újabb 3D huszárt. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt mondom, inkább a folytatásba ölnék azt a rengeteg pénzt.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.