Hirdetés

A Fűrész producerei készek egy újabb filmre

|

Október 31.-én lesz 10 éves az első Fűrész film, melynek kapcsán nemcsak hogy újra a mozikba kerül a film egy hétvégére, de még a producereknek is megjött a kedvük egy új részhez.

Hirdetés

“James [Wan] és Leigh [Whannell]…" -kezdte mondókáját Koules. "Amikor a Fűrész kijött attól féltek, hogy ők lesznek a "Fűrészes srácok", és próbáltak saját, egyedi nyomot hagyni. Most, hogy ez megtörtént, szívesen visszatérnének a filmhez. Kezd összeállni. James és Leigh abszolút benne vannak."

2004 óta Wan és Wahannell valóban kibontakozhattak. Előbbi felelős a tavalyi Démonok közöttért, valamint a készülő Halálos iramban 7-et is ő rendezi. Utóbbi pedig a harmadik Insidious film direktori székében ül. Hogy a két rendező pontosan mennyire is van benne az új Fűrész filmben az nem derül ki Koules és Burg nyilatkozatából, de a producerek nagyjából már azt is belőtték, hogy mikorra tervezik a széria visszatérését.

"Az a célunk, hogy szépen felépítsük a dolgokat. Ki fogunk menni a Comic-Con-ra. Nem a következő nyáron, hanem az utána lévőn [2016-ban] és azt mondjuk, hogy Na itt jövünk. James és Leigh már megszerezték a sikert amire vágytak. Végre itt a megfelelő alkalom. James már az utolsó simításokat végzi a jelenlegi filmjén. Leigh is a végső vonásokat húzza [az Insidious Chapter 3-mon]. Most mindenki ráér és végre itt az idő."


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.