Hirdetés

Számtalan nagyszerű dolog vár Mordályra A galaxis őrzői vol. 2-ben

|

Az első teljes értékű előzetesre várva kiderült egy-két apró, ám igencsak érdekes információ Mordály és a Ravagers szerepéről.

Hirdetés

Az idei San Diego-i Comic-Conon a Marvel három klipet is levetített a jelenlévő szerencséseknek, amelyek rengeteg érdekességről hullajtották le a leplet A galaxis őrzői folytatását illetően. A nagy felfedés persze Kurt Russell karaktere volt, aki nem mellesleg Űrlord apját kelti életre a filmben, de úgy néz ki, többek között például Yondu kapcsán (Michael Rooker) is váratlan fordulatokkal számolhatunk. Ezúttal Sean Gunn, James Gunn rendező testvére és a Kraglin-t alakító színész osztott meg néhány érdekes információt a folytatásról.

Hirdetés

Sean Gunn-nak egy másik fontos feladata is van A galaxis őrzői filmek forgatása során, méghozzá Mordály életre keltése motion-capture technológiával. A színész elárulta egy beszélgetése során a ComicBook.com riporterével, hogy a karakternek igencsak fontos szerepe lesz a második részben, miközben elkezdi kétségbe vonni a csapatban betöltött helyzetét. Nézzük meg, hogy mit is mondott pontosan mindenki kedvenc mosómedvéjéről:

"Ó, igen! Mordályra számtalan nagyszerű dolog vár ebben a filmben. Van néhány kapcsolat, ami központi hangsúlyt kap, emiatt pedig egész családszerűnek tűnik az egész. Valahol itt kapcsolódik be Mordály, aki nem tudja, hogy kötődik-e ehhez a családhoz vagy sem. Nagyon hálás vagyok, amiért ilyen dolgokkal kell foglalkoznom a színfalak mögött. Csapatjátékos vagyok, ha Mordályról van szó. Ez teljesen különb az eddigi színészi munkáimtól, de így is nagyon király és különleges."

A Comic-Conon megismerkedhettünk az első részben bemutatkozott fosztogató csoport, a Ravagers újdonsült felállásával és a Chris Sullivan alakította vezetőjével, Taserface-szel is. Felmerül a kérdés, hogy de mégis mi történik Yonduval? Az eddigi anyagok és a rendező már megerősítették, hogy ő is az Őrzők csapatának tagja lesz, de ennek miértjéről Sean Gunn osztott meg pár érdekes információt: 

"Amikor a film elkezdődik, csupán néhány hónappal az első film után járunk. Nem mennek túl jól a Ravagers dolgai, miután Peter Quill csőbe húzta őket a végtelen kővel. Van egy kis konfliktus közöttük, felvetik a kérdést, hogy Yondu vajon továbbra is hűséges-e, vagy megpuhult Quill miatt. Tehát dönteniük kell, hogy mit csináljanak, és szerintem Kraglin-nak is kulcsfontosságú része van ebben. De ez minden, amit elmondhatok."

A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Mordály), Vin Diesel (Groot), Michael Rooker (Yondu), Pom Klementieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), Chris Sullivan (Taserface) Elizabeth Debicki (Ayesha) és Kurt Russell (Ego).

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.