Hirdetés

Nem akárkit játszhat Sylvester Stallone A galaxis őrzői vol. 2-ben

|

Érdekes információk láttak napvilágot Stallone karakterét illetően, a rajongóknak pedig már konkrét tippjük is van kilétéről.

Hirdetés

Tegnap késő este zajlott le a Marvel Studios panelja a brazíliai Comic-Conon, ahol A galaxis őrzői filmeket író és rendező James Gunn személyesen jelen volt, hogy promotálja a jövő májusban érkező folytatást. A leírhatatlan hangulatban telt eseményen többek között levetítésre került a vol. 2 első teljes értékű előzetese, ami aztán online is debütált szó szerint felrobbantva az internetet - ha már szóba került, a magyar verziót ide kattintva nézhetitek meg. 

Hirdetés

Az eseményen természetesen sok másról is szó esett, amiről egy szerencsés jelenlévő Redditen számolt be. Habár nem biztos, hogy sziklaszilárd tényként kezelhetjük az információit, végre a Sylvester Stallone alakította rejtélyes karakterről is kiderült néhány dolog, aki jelenleg a film egyik legnagyobb kérdőjele.

Teljesen emberi. Nincs CGI vagy smink. Csupán néhány képkockán volt látható és úgy tűnt, mintha a fő bolygón lenne az első filmből. A panelen James Gunn azt mondta, hogy a karakter kiemelten fontos a lesz Marvel Filmes Univerzum kozmikus oldala számára. 

Úgy nézett ki, mintha valamilyen arisztokrata ruhát viselne az említett bolygón. Mint mondtam, csak pár képkocka erejéig szerepelt. Egy kiöregedett Richard Rider valószínűnek tűnik. Gunn szavaiból az a benyomásom támadt, hogy Stallone szerződése egy kicsit komplexebb. Szerintem ő lehet a kozmikus Marvel Filmes Univerzum Samuel L. Jackson-ja.

A felhasználó által említett fő bolygó az első filmből valószínűleg a Xandar-ra utalt. Ha Stallone valóban Richard Rider-t (ismertebb nevét Novát) alakítja, akkor még óriási szerepe lehet a későbbiekben az egész Marvel Filmes Univerzumra való tekintettel. A karakter a képregényekben a Marvel örökzöld kozmikus oldalának egyik legfontosabb szereplője, aki szerintünk kiöregedve is nagyszerűen működne a filmekben - Hank Pym után nincs kétségünk efelől. Különösen érdekes a "Samuel L. Jackson" típusú szerep, ami két dolgot biztosan megerősítene: Egyfelől nem jövő májusban látnánk utoljára Stallone-t az univerzum berkein belül, másrészt pedig fontos összekötő lehetne a földi szuperhősökkel. 

Stallone-tól elkanyarodva Ego, az Élő Bolygó (Kurt Russell) karakteréről is esett néhány szó a Reddit felhasználónak hála, akit szerepe fontossága ellenére még a legújabb kedvcsinálóban sem láthattunk. Ez nem feltétlenül baj, hónapokon belül szinte biztosan kapunk belőle valamennyi ízelítőt, addig pedig álljon itt egy vele kapcsolatos jelenet leírása: 

A vicc az, hogy azt mondja Űrlordnak, kíváncsi lett az emberekre és az életre a Földön, ezért létrehozott magának egy emberi formát, amivel ellátogathatott oda. Drax az emberek minden apró részletéről faggatta őt. Űrlord félbeszakította, amikor az emberi péniszéről akarta megkérdezni, mondván, hogy senki sem kíváncsi rá és nem akar belegondolni abba, hogy a szülei... De Ego azért elmondta, hogy van neki."

A galaxis őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Mordály), Vin Diesel (Groot), Michael Rooker (Yondu), Pom Klementieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), Chris Sullivan (Taserface) Elizabeth Debicki (Ayesha) és Kurt Russell (Ego).

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.