Hirdetés

Újabb rendező vált esélyessé A galaxis őrzői 3 élére

|

Ő rendezte A híres Ron Burgundy legendáját, a Pancser police-t és A nagy dobást is, így érdekes választás lenne.

Hirdetés

Noha jelenleg jegelve van A galaxis őrzői 3, a Marvel Studios azonban javában keresi James Gunn utódját, az esélyesek között pedig felbukkant már az Űrdongó rendezője, Travis Knight és a Szellemirtók rebootot összehozó Paul Feig is. A legújabb hírek szerint újabb névvel bővült a lista.

Hirdetés

Adam McKay olyan vígjátékokat készített korábban, mint A híres Ron Burgundy legendája, a Taplógáz, a Tesó-Tusa és a Pancser police, valamint olyan drámákat is összehozott, mint A nagy dobás és a Vice, amelynek kedvéért Christian Bale sok kilót magára kapott. A rendező maga árulta el a Happy Sad Confused podcastben, hogy Kevin Feige megkereste őt a Galaxis őrzői 3 megrendezésének lehetőségével és beszéltek róla, de azt nyilván nem árulta el, hogy mire jutottak. 

McKay azt is elárulta, hogy egyébként számára az Ezüst Utazó film lenne az igazi álomprojekt, ugyanis vizuálisan úgy képzelné el, mint a Speed Racert, miközben egy nagyon érzelmes sztorit mesélne el, amelyben egy fickónak nehéz döntést kell hoznia annak érdekében, hogy megmentse a bolygóját. 

A rendező egyébként dolgozott már korábban a Marvellel: segített újraírni a Hangya szkriptjét Edgar Wright távozása után, valamint sokáig esélyes volt a The Inhumans film élére is, amiből a csúfosan végződött sorozatváltozat miatt végül nem lett semmi. Ti örülnétek neki, ha McKay-t választanák ki az őrzőkhöz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.