Hirdetés

A Halálos iramban 9. bakiparádéja jobb, mint a film

|

Még Vin Dieselék is képesek elpoénkodni néhány jelenetet.

Hirdetés

Bár a film minőségéről és hibáiról órákig lehetne beszélni, az tény, hogy a Halálos iramban 9. még egy koronavírus sújtotta járványidőszakban is képes volt hatalmas embertömegeket megmozgatni, és a mozikba invitálni, hiszen világszerte több mint 700 millió dollárt gyűjtött össze. A mai naptól kezdve pedig már digitális formában is elérhető a film, amelynek örömére egy bakiparádé-videót is közzétett a stúdió.

Hirdetés

A Halálos iramban 9 digitális kiadása rengeteg bónusztartalommal van megpakolva, beleértve a film mozis és rendezői változatát, egy 46 perces dokumentumfilmet a színfalak mögött a film készítéséről, kivágott jeleneteket, valamint olyan videókat, amelyek Han visszatérésére, John Cena szereplésére, a széria fejlődésére és Lin rendezési folyamatára összpontosítanak.

A Halálos iramban 9. tehát már elérhető egyes helyeken digitális formában, szeptember 21-én pedig megjelenik 4K UHD-n, Blu-Ray-en és DVD-n is a tengerentúlon. Előbb-utóbb hozzánk is eljut majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.